Nike Air Force

Sekretesspolicy


1.Information Samla

När du besöker vår webbplats kan du ge oss lite information, personlig information som du medvetet väljer att avslöja att samlas på en individuell basis och hemsida använder information som samlas in på en aggregerad nivå som du och andra bläddra vår webbplats.

2.Information Använd

I stort sett använder vi personuppgifter i syfte att administrera vår verksamhet, ger kundservice och tillgängliggöra andra produkter och tjänster till våra kunder och potentiella kunder. Ibland kan vi även använda den information vi samlar in för att meddela dig om viktiga förändringar i vår webbplats, nya tjänster och specialerbjudanden som vi tror att du hittar värdefulla. De listor som används för att skicka dig produkt- och tjänsteerbjudanden utvecklas och hanteras under våra traditionella företags standarder utformade för att skydda säkerheten och sekretessen för våra kunders personuppgifter.

3.Information Security

När du skickar konfidentiell personlig information, inklusive kreditkortsnummer till oss på vår webbplats, säker serverprogramvara som vi har licensierat krypterar all information du matar in innan den skickas till oss. Informationen är krypterad på vägen och avkodas när den når vår webbplats. Andra e-post som du kan skicka till oss kan inte vara säkra förrän vi råder dig att säkerhetsåtgärderna kommer att vara på plats innan sändning av informationen.

Vi använder kryptering / säkerhetsprogram för att skydda sekretessen för personlig information som vi samlar in från obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har några frågor, kontakta oss.

tillbaka
Du har IP-adress: 35.172.195.82